ICT van wereldklasse

Mogelijkheden in overvloed. ICT draait nu om keuzes maken. In Global-e vindt u de specialist met overzicht. We bieden flexibele oplossingen voor ambitieuze start-ups. Complete maatwerkomgevingen voor vooruitstrevende ondernemingen. En alles daartussenin.

Gewoon in de buurt

We gaan voor klanten die een persoonlijke relatie waarderen. Die zich graag laten kennen als daar diepgaand advies tegenover staat. Mensen die het fijn vinden om met een vaste club te werken. Een professionele partner, waar ze altijd welkom zijn.

In goed gezelschap

"Als smeertechnisch bedrijf, weten we als geen ander hoe belangrijk onderhoud is. Dus ook van onze ICT."

Frank Datema
, Directeur Unitrans

"Global-e ICT solutions is al decennia lang onze vaste partner voor computer en telefonie op al onze locaties. Ze regelen alle facetten in eigen beheer zoals onze (draadloze) verbindingen en beveiliging, alle hardware, software zoals office365 en ook de telefonie via het internet. Hun belangrijkste kracht is hun flexibiliteit en betrouwbaarheid, waar we veel waarde aan hechten."

Dhr. Arendse
, Directeur Arendse

"Wij zijn uitermate tevreden over de telefonie oplossing; met name over het vooraf aangegeven pakket van mogelijkheden en onmogelijkheden. Het verwachtingspatroon is optimaal gemanaged en de oplossing voldoet hier volledig aan. De betrokken personen zijn uitstekend benaderbaar."

Rijksmuseum van Oudheden