Global-e

Lancering nieuwe website Global-e Datacenter

Van een fysiek bezoek naar een online bezoek, van offline naar online. Wat hebben ‘fingerprint’, ‘sesam open u’, razendsnelle verbindingen en een nieuwe online ervaring met elkaar te maken? Lees het in deze blog.

Wanneer je een fysiek bezoek brengt aan Global-e Datacenter, ervaar je dat je aanwezig bent in een veilig en modern gebouw, wat beschikt over de laatste technieken. Middels fingerprint (nadat je je van tevoren online hebt aangemeld), open je deuren. Voor de grap zou je er ‘sesam open u’ bij kunnen zeggen. Maar, voordat je dat wilt zeggen, zijn de deuren al geopend! Razendsnel gaat dat. Ook zijn er razendsnelle verbindingen aanwezig. Verbindingen van onder andere EuroFiber, KPN, Tele2, NL-IX en uiteraard ook ons eigen Global-e Datacenter netwerk. Als onafhankelijk en carrier-neutraal datacenter kunnen wij de beste connecties in het zuiden van Nederland aanbieden.
Alles is redundant (dubbel) uitgevoerd en we beschikken over een geavanceerd branddetectie systeem. De serverapparatuur staat in de ruime datazaal in een koele omgeving van constant 25° C, door gebruik te maken van de zogenaamde ‘cold corridor’ techniek. En als kers op de taart, of misschien toepasselijker, een groen marsepein blaadje op een lekkere taart: het datacenter draait op groene energie!

Bij binnenkomst ervaart men Global-e Datacenter als een organisatie met korte lijnen, kennis in-house en een bedrijf waar wij onze klanten persoonlijk kennen. Een aardig toegankelijke club mensen dus. Maar wel extreem goed beveiligd. Wat een goede combi eigenlijk!

Van offline naar online
Zoals je begrijpt, probeer ik je bij deze te overtuigen van het feit dat het Global-e Datacenter één van de beste datacenters is in het zuiden van Nederland. Dat zal ik niet onder stoelen of banken schuiven. Naast een goede offline ervaring, willen wij als Datacenter uiteraard ook alle online bezoekers een mooie online ervaring geven. Een ervaring die past bij een carrier-neutraal datacenter, centraal gelegen in Zuid-Nederland, met een 99,99% uptime-garantie. Een online ervaring waar men makkelijk contact kan opnemen. Met mooie beelden en foto’s zodat je in één oogopslag ziet wat wij doen, en vooral ook, wat wij voor onze klanten kunnen betekenen.

Trots
We begonnen met onze samenwerking met Botaniek. Dit resulteerde in prachtige images, pakkende teksten en mooie iconen. Vervolgens zijn er foto’s geschoten door een professionele fotograaf, Ruud van Bragt. Tenslotte is alles samengebracht door Paul en Bela van Botaniek en WordPress specialist Burg, Burg. Samen vinden wij het een prachtig resultaat, waar wij stiekem ontzettend trots op zijn.
Ben je ook benieuwd? Bezoek hier de nieuwe website: global-datacenter.nl
Heb je tips of opmerkingen? Uiteraard staan wij voor je klaar. Neem in dat geval meteen contact met mij op door te mailen naar: j.bouma@global-e.nl