Global-e

Overal bij jouw documenten, zelfs op het strand!

Afgelopen week bedacht ik mij hoe fijn het kan zijn, om toch nog even bij je documenten te zijn..

Het was vrijdag, de laatste dag voor het weekend, en ik werd wakker met griep. In de maand juni..  En toch wilde ik de barbecue voor volgende week goed regelen, maarja, je valt meteen weer in slaap. Maar goed ook! Rare combinatie eigenlijk, griep en barbecue…

’s Middags kom je een beetje bij en neem je je dekbed mee naar de bank. Met het idee dat je daar dan nog wat kan lezen of tv kijken. Het lukt nog net om het uiteindelijke aantal aanmeldingen van de barbecue te tellen, want je hebt dit zo opgeslagen dat je er overal bij kan! Snel een mailtje versturen met het aantal aanwezigen voor de bestelling, je pakt je boek in de hand om wat te lezen en.. ja je valt weer in slaap. Nu op de bank. Maar die ligt ook best lekker eigenlijk.

Inmiddels is het woensdag en zit ik weer fris en fruitig op kantoor. Fruitig? Jazeker, de aardbeien voor de middaglunch (aardbeien op brood) liggen in de koelkast op mij te wachten. Het zonnetje schijnt door de ramen. Mijn zonnebril kon weer op vanmorgen! Sky Radio draait met leuke zomerhits en kondigt een heuze Top Zomerhits maand aan. Het is weer zomer!

De gedachte komt in mij op, stel je voor, je ligt op het strand te genieten van de zon. Plots een telefoontje, er is echt iets dringends aan de hand bij een klant. Hoe fijn is het dan, dat je in een split second bij je documenten kan, je collega kan informeren en weer terug in de zon kan genieten!
Ik hoor je denken, op het strand moet je niet werken! Nee precies, daarom is het zo fijn om snel bij je documenten te kunnen zijn.. Zodat je weer snel kan genieten van de zon!

Mocht je toevallig willen weten hoe wij ervoor kunnen zorgen dat je overal bij je documenten kan… Lees dan meer op de productpagina van Office 365.
Bij deze wens ik alle lezers een fruitige, ontspannen èn zonnige zomer toe!