Global-e

Samenwerken met Office 365

Met Office 365 biedt Microsoft een volledige reeks applicaties en tools om goed samen te kunnen werken binnen een organisatie, een afdeling of een team van diverse disciplines. Of je nu wenst te werken met de vertrouwde applicaties zoals Word en Excel of in de Cloud met Word Online en SharePoint Online, Office 365 biedt de mogelijkheden om je doel te bereiken.

Ik zou je graag wat meer vertellen over SharePoint Online en de diverse mogelijkheden die het jou kan bieden.

Je kunt SharePoint Online zien als een grafische interface in de vorm van een website, welke in de basis toegang geeft tot bestanden die in OneDrive for Business cloud opslag zijn opgeslagen. Dit betekent dat je door het gebruiken van SharePoint Online direct de voordelen van OneDrive for Business mee kan pakken, zoals versiebeheer en onbeperkte opslag*.

Versiebeheer is standaard ingeschakeld binnen SharePoint Online en zorgt ervoor dat van elk document 500 versies bewaard worden, zodat je altijd terug kunt naar een oudere versie.

Natuurlijk is SharePoint Online veel meer dan alleen maar een website met bestanden. Zo heb je vanzelfsprekend de mogelijkheid tot het delen van bestanden en informatie binnen je organisatie, maar ook buiten de organisatie met het zogeheten “external sharing”. Dit maakt het mogelijk om bijvoorbeeld een presentatie te delen met klanten. En wees gerust, na een correcte configuratie bij het aanmaken van de SharePoint Online omgeving, is de inhoud van gedeelde documenten alleen inzichtelijk voor gebruikers die zich kunnen verifiëren. Zo worden uw bestanden veilig gedeeld.

*onbeperkte opslag is mogelijk bij specifieke Office 365 abonnementen, vraag hier naar bij je accountmanager.

Maar wat krijg je nog meer bij een SharePoint Online omgeving?
Wat dacht je van diverse communicatie kanalen voor overleg tussen teams en/of afdelingen, de mogelijkheid tot intranet sites, toegang via de Office 365 mobiele apps en preventie van gegevensverlies (Data Loss Prevention) wat speciaal bedoeld is om gevoelige informatie te beveiligen.

Je hebt het vast al door.. Office 365 kan je echt helpen om beter samen te werken. Dus waar wacht je nog op? Bel met onze accountmanagers en we helpen je graag op weg.

Meer weten over Office 365?
Lees meer over Office 365