Global-e

Wil je het jaar ook sportief beginnen?

De Grote Estafette voor Serious Request: nu het 2 januari 2017 is, lijkt 17 december 2016 ineens heel lang geleden..  We zijn alweer gestart met een nieuw jaar! Uiteraard wens ik iedereen bij deze een sportief, gezond, gelukkig, liefdevol en mooi 2017 toe!

Toch is het even mooi om stil te staan bij 17 december 2016. Op die dag startte de Grote Estafette. Atletiekvereniging Spiridon, Global-e ICT solutions en Global-e Datacenter kwamen in actie voor Serious Request en legden hierbij in estafettevorm 300 kilometer af voor het goede doel.

Om half twee ’smiddags renden twee teams enthousiast weg vanuit het centrum van Rijen. De eerste meters werden gezet!

De route van 300 kilometer liep door de steden Baarle-Nassau, Turnhout, Leuven, Brussel en Antwerpen. Er werd zelfs ‘snachts gerend, om op tijd, op zondag 18 december, in Breda aan te komen… Uiteraard werd er gerend in hesjes met verlichting, zo zijn de atleten goed zichtbaar. Ook gaf het een mooi ‘kerstsfeertje’. 🙂

Tijdens de estafettewissels kon het rustende team ontspannen, eten en slapen in de bus van Team Global-e. De pannenkoeken en pastasalade met tonijn werden hier goed gegeten! Ook alle broodjes, eierkoeken en repen gaven energie om de vele kilometers af te leggen. ‘snachts rende één van de teams door Brussel om ‘sochtends vroeg rond half 4 te genieten van een korte nachtrust in de bus.


Op de zondagochtend arriveerden we in Antwerpen: het rondje door België was bijna voltooid!

Na de aankomst in Antwerpen werden de laatste kilometers afgelegd richting Breda. Met deze actie is iets meer dan €900,- opgehaald. Naast de sportieve uitdaging was er één gezamenlijk doel: het tegengaan van kindersterfte door longontsteking. Wij zijn best trots op het resultaat!

Wil jij ook in beweging komen? Begin het jaar sportief!
Misschien weet je het nog niet, maar Global-e ICT solutions en Global-e Datacenter zijn hoofdsponsor van atletiekvereniging A.V. Spiridon in Rijen. Als leverancier van ICT, waarbij (wij ook) veelal zittend werk verrichten, vinden wij het ontzettend belangrijk om onszelf en onze omgeving in beweging te houden. Verschillende medewerkers zijn enthousiaste hardlopers. Wil je ook ervaren hoe het is om in beweging te zijn? Wil je hierbij tips en tricks krijgen van een goede trainer? Dat kan! Global-e biedt samen met atletiekvereniging A.V. Spiridon gratis hardloopclinics aan. Wil je ook in beweging komen? Meld het aan ons!