Wij zijn er voor bedrijven die hun ICT doordacht aanpakken. Voor ondernemers die omarmen wat hen verder brengt. Onze roots liggen in 1988. Destijds hielpen we bedrijven met de stap van papier naar floppy. Tegenwoordig organiseren we integrale oplossingen gericht op cloud, voice en infrastructure, waarbij de data uit de cloud komt en medewerkers met talloze devices werken. In een dynamisch vakgebied, houden we onze koers. Vanuit oprechte interesse vinden we voor elke opdrachtgever de efficiëntste oplossing. Waarom doen wij dit? Dat lees je in onze missie.

Onze missie
De missie van Global-e ICT solutions is om organisaties beter te laten presteren door innovatieve cloud, voice en infrastructure oplossingen.

Onze visie
In ons dynamische vak draait het om innovatie. Wij onderscheiden ons in de markt door innovatieve oplossingen, op het gebied van Cloud, Voice en Infrastructure. Wij willen organisaties en onze medewerkers laten excelleren door deze innovatieve oplossingen, met inachtneming van onze kernwaarden integrity, security en availability.

Wil je binnenkijken? Bekijk hier onze foto’s op Google Mijn Bedrijf.

Strategische partnerships

We versterken ons aanbod door samenwerking met Microsoft, VMware, HP, Acronis, Trend Micro, Veeam, Hewlett Packard Enterprise en Cisco.

Eigen datacenter

Met een datacenter onder eigen vlag, garanderen we de perfecte fit tussen oplossing en infrastructuur. U kunt vertrouwen op eersteklas technologie, optimale beveiliging en constante bereikbaarheid.

Sponsor van sportiviteit

Hardlopen past bij Global-e. Het is een toegankelijke én uitdagende sport. Met Team Global-e steunen we hardlopers uit diverse wedstrijdcategorieën. Als hoofdsponsor helpen we de leden van Atletiekvereniging Spiridon in Rijen en de organisatoren van het Regio 13 weg- en crosscircuit in Midden Brabant.

Bring-a-friend voordeel

Blij met Global-e? Deel het met uw netwerk en wij belonen u door middel van ons 'bring-a-friend' programma.

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

In goed gezelschap

Onder andere deze organisaties zijn thuis bij Global-e.

Kennismaken? Graag!
Nu is het tijd voor uw verhaal.Bel 0161 - 88 88 88, of:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Kennismaken? Graag!