Internet via glasvezel van Midden-BrabantGlas

Midden-BrabantGlas is een burgerinitiatief dat zich sinds een eind 2015 inzet om mensen en bedrijven uit Baarle-Nassau, Alphen-Chaam, Gilze en Rijen, Dongen, Waalwijk, Heusden, een deel van Den Bosch, Vught, Haaren, een deel Oisterwijk, Tilburg en Goirle bij elkaar te brengen om zelf via een coöperatief model een glasvezelnetwerk in het buitengebied aan te leggen.

Om dit project te realiseren zijn vier coöperaties opgericht: LangstraatGlas, GroenewoudGlas, GilzeEnRijenGlas en Baarle-NassauGlas. Op deze manier maakt Midden-BrabantGlas het mogelijk om glasvezel aan te leggen in buitengebieden en op diverse bedrijventerreinen in Noord-Brabant.

Om toegang te krijgen tot het internet via de glasvezelverbinding van Midden-BrabantGlas heeft u een internetprovider nodig.  Met InternetConnect van Global-e heeft u een supersnelle internetverbinding die u in staat stelt om data uit te wisselen, in de cloud te werken en natuurlijk om te bellen via het internet.

Als u kiest voor internet via Global-e dan geniet u van de volgende voordelen:

  • Snelheden tot 500 Mbit/s en hoger
  • Gunstige, vaste tarieven vanaf 9,75 euro per maand!
  • 99,9% Beschikbaarheidsgarantie
  • Een Brabantse ICT-dienstverlener met meer dan 30 jaar ervaring
  • Een professionele helpdesk voor ondersteuning
  • Internet, telefonie, werken in cloud en meer, allemaal onder één dak!

Directe koppeling

Dankzij een aansluiting op het netwerk van Midden-BrabantGlas is het mogelijk om direct te koppelen met het datacenter van Global-e van waaruit diverse diensten beschikbaar gesteld worden. Het voordeel is dat u gebruik kunt maken van deze diensten met de hoogste mate van betrouwbaarheid en veiligheid. Omdat het maatwerk betreft met vele mogelijkheden, adviseren wij u om contact met ons op te nemen voor een persoonlijk en vrijblijvend advies.

Sluit ook aan op glasvezel en profiteer van de voordelen!

Lees hier meer over het initiatief en de laatste ontwikkelingen. Bent u er niet zeker van of uw locatie binnen het dekkingsgebied van Midden-BrabantGlas valt, neem dan contact met ons op. We bekijken dan samen met u wat de mogelijkheden zijn, al dan niet of een ander netwerk beter bij uw behoeften past. Global-e is namelijk netwerkneutraal en levert ook internet op de netwerken van KPN, Eurofiber, Regio-Glasvezel, ParkNed en Glasvezel Eindhoven.