Corona Protocol Global-e *update*

Op 12 maart bent u geïnformeerd over hoe Global-e omgaat met het Coronavirus. In de dagen sindsdien is er veel veranderd. De maatregelen vanuit de overheid zijn deze week wederom aangescherpt. Global-e past zich daarnaar aan. Via deze mail ontvangt u een update.

Wat betekent dit voor u?

De kernwaarden van Global-e zijn Availability, Integrity en Security. Hier stonden we al voor, maar nu als nooit tevoren!

We zijn en blijven in deze moeilijke tijd dus beschikbaar (available) voor onze klanten en leveranciers. We blijven de ICT-omgeving van onze klanten veilig (secure) en up-to-date houden. Maar we waarborgen ook de veiligheid van onze medewerkers!

Dit betekent dat alle medewerkers van Global-e inmiddels vanuit huis werken op een kerngroep na. Zij zijn werkzaam op het kantoor om daar de vitale processen te bewaken. Deze groep houdt zich uiteraard aan de richtlijnen van het RIVM.

Werkzaamheden

Global-e heeft de moeilijke beslissing gemaakt om werkzaamheden alleen nog maar op afstand uit te voeren. 90% Van de werkzaamheden zijn gelukkig prima op afstand uit te voeren dankzij de beschikbare technologieën.

We begrijpen dat apparatuur zoals laptops en computers nodig blijven ter vervanging of uitbreiding. Deze apparatuur wordt daarom vooraf geprepareerd door een engineer en vervolgens verzonden naar de plaats van bestemming in plaats van persoonlijk uitgeleverd. Eventuele nazorg vindt remote plaats.

Mocht er bij u een ICT gerelateerde calamiteit ontstaan die alleen op locatie opgelost kan worden, dan wordt er op dat moment bekeken welke acties er benodigd zijn. In alle gevallen is het welzijn van onze medewerkers en die van u een top prioriteit!

Vooralsnog hopen we u weer snel als vanouds van dienst te kunnen zijn. We volgen de situatie op de voet en blijven ons net zolang aanpassen als nodig is. Samen staan we sterk tegen Corona!

We vertrouwen erop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

Indien u vragen heeft, neem dan gerust contact op.