Corona protocol Global-e

Inmiddels is ook Nederland in de greep van het Coronavirus. Daarom treft Global-e maatregelen om verdere besmetting tegen te gaan.

Tot op heden zijn er gelukkig geen gevallen gemeld van besmettingen van medewerkers van Global-e en hun directe omgeving. De situatie kan helaas ieder moment anders worden, want we weten immers niet wanneer de pandemie zijn piek bereikt en op welke termijn het virus verdwijnt.

Global-e heeft daarom sinds maandag een Corona protocol in werking gesteld waarbij medewerkers verzocht worden om de richtlijnen van het RIVM te volgen. Dat wil zeggen:

– Dat als een medewerker milde klachten heeft zoals een verkoudheid of griep dat hij/zij thuiswerkt of zich ziek meldt.
– Wanneer de medewerker 38 graden koorts heeft en/of benauwdheid ervaart hij/zij per direct contact opneemt met de huisarts of GGD en zich ziek meldt.
– Zie voor een compleet overzicht van de richtlijnen de RIVM website.

Daarnaast treft Global-e aanvullende voorzorgmaatregelen:

– Medewerkers dienen af te wegen of zij klantafspraken door dienen te laten gaan en bij voorkeur de afspraak telefonisch of via de computer te laten plaatsvinden. Dankzij de technologische middelen is het voor Global-e natuurlijk mogelijk om klanten op afstand te voorzien in ICT-beheer en/ of ondersteuning.
– Medewerkers zijn gevraagd om voorlopig ook geen hand meer te geven bij aanvang of afsluiting van een afspraak en/of om andere redenen, bijvoorbeeld een felicitatie.
– Global-e organiseert voorlopig geen evenementen om verder besmetting te voorkomen.

 

COVID-19 Corona Virus

Leveringen

Veel hardware die Global-e levert wordt geproduceerd in landen zoals China. Doordat het Coronavirus in deze regio stevig huishoudt, is hardware beperkt leverbaar. De beschikbare voorraden slinken met de dag. Als u van plan bent om ook maatregelen te treffen en beschikt uw nog niet over de technologische middelen om uw medewerkers thuis te laten werken neem dan contact op en we bekijken samen met u wat op dit moment nog mogelijk is.

Onze klanten die gebonden zijn aan een deadline die mogelijk in het geding komt door beperkte voorraden, worden gecontacteerd door Global-e. Heeft u nog niets gehoord, dan kunt u ervan uitgaan dat dit niet van toepassing is op uw ICT-project.

We vertrouwen erop u met dit bericht voldoende geïnformeerd te hebben inzake hoe Global-e omgaat met het Coronavirus.

Indien u nog vragen heeft, neem dan gerust contact op.