Coxx Mobile Systems en Global-e

Coxx Mobile Systems maakt de stap naar Office 365 in de cloud met ondersteuning van Global-e ICT solutions. Coxx Mobile Systems heeft gekozen voor twee pakketten voor verschillende medewerkers:

  1. Office 365 Business Essentials,
  2. Office 365 Business Premium.

Global-e ICT solutions is gecertificeerd Microsoft Silver Partner voor small and midmarket Cloud Solutions en voldoet aan de hoogste eisen die Microsoft stelt. Wij richten Office 365 in perfect passend bij de bestaande ICT omgeving.

Met Office 365 Business Essentials zijn de agenda, contactpersonen, mail en cloudopslag overal toegankelijk. Met Office 365 Business Premium beschikt men naast de bovenstaande opties ook over office toepassingen zoals MS Word, Excel en PowerPoint. Deze toepassingen zijn beschikbaar op verschillende apparaten, zoals pc’s, Mac’s, tablets (Windows, iPad® en Android™) of verschillende smartphones.

Wat betekent dit voor Coxx Mobile Systems?
Met Office 365 kunnen de medewerkers van Coxx wereldwijd beter samenwerken in documenten en de agenda. Ook is het delen van contactpersonen en het delen van mailboxen erg eenvoudig.

Het management van Coxx werkt met diverse computers zoals Windows PC’s, Mac’s en diverse smartdevices. Gezien de behoefte voor Office toepassingen (Outlook, Word, Excel, PowerPoint, etc.) op de diverse apparaten, was Office 365 Business Premium de ideale match. Dit pakket bevat 5x een licentie om te installeren op 5 devices naar keuze. Elke medewerker met een tablet of laptop werkt veilig vanuit kantoor, thuis of een andere locatie. Zo onderhouden ze sneller en beter contact met partners, klanten, prospects en collega’s, omdat ze altijd en overal kunnen werken.

Wat doet Coxx Mobile Systems?
Coxx Mobile Systems is gespecialiseerd in innovatieve oplossingen voor de transportsector en personenvervoer. Dit jaar is Coxx uitgeroepen tot 1 van de top 100 meest innovatieve MKB bedrijven, dankzij hun slimme modulaire chassis voor diverse productgroepen. Daarnaast zijn zij fabrikant van de Liftboxx, een kleine vrachtwagen die containerunits tot op de grond kan laten zakken en afzetten, ideaal voor distributie in stedelijke gebieden.