Efficient Energie kiest voor Office 365

Efficient Energie kiest voor Office 365, met deze Microsoft Clouddienst is het mogelijk dat collega’s, klanten en partners op verschillende manieren samenwerken.

Global-e heeft de Office 365 omgeving geïntegreerd met de bestaande omgeving van Efficient Energie. Global-e is Microsoft Silver Partner voor Cloud Solutions en voldoet aan de hoogste eisen die Microsoft stelt voor de implementatie van Office 365.

Wat houdt Office 365 in?
Met Office 365 werkt u via uw webbrowser met programma’s als Word, Excel en Powerpoint. Op smartphones en tablets werkt u via een app. Al uw bestanden staan in de cloud. Op kantoor, thuis en onderweg: u kunt overal aan de slag. Meer weten over Office 365? Bekijk hier de productpagina.

Wat doet Efficient Energie?
Efficient Energie zorgt voor een besparing van energiekosten door het plaatsen van zonnepanelen. Het bedrijf opereert landelijk, waardoor collega’s, klanten en partners vanaf verschillende locaties werken.
“Met de verschillende onderdelen uit Office 365 kunnen we als organisatie veilig, overal en op elk device over onze mail en bestanden beschikken. De accounts zijn volledig flexibel uit te rollen en middels het beheer door Global-e, kunnen we altijd terug vallen op een partij welke ons snel en professioneel van dienst kan zijn.” Sjoerd Spaanjaars Operations Manager Efficient Energie – efficientenergie.nl