Global-e behaalt Microsoft Gold Partnerstatus voor Datacenter

Onlangs is Global-e Microsoft Datacenter Gold Partner geworden. Hiermee bevestigen wij onze hoogstaande kennis van en ervaring met Microsoft-oplossingen. Deze specifieke accreditatie is een erkenning van expertise op het gebied van Private Cloud, virtualisatie en management. Dit stelt Global-e in staat conventionele omgevingen te transformeren naar schaalbare en kosteneffectieve oplossingen. Hiermee treden wij toe tot een select gezelschap van Microsoft partners die beschikken over de hoogste kwalificaties.

Uitgebreide kennis en kunde
Global-e is ook Microsoft Cloud Solution Provider en Microsoft Cloud Solutions Silver Partner. Dit wil zeggen dat u bij ons ook op het juiste adres bent voor clouddiensten zoals Cloud24You en Microsoft Office 365. Bent u op dit moment aan het overwegen om (gedeeltelijk) de Cloud in te stappen, neem dan contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

ICT van wereldklasse
Global-e streeft continu naar hoogwaardige dienstverlening met onze kernwaarden Integrity, Security & Availability in acht genomen. Wij zijn er dan ook voor bedrijven die hun ICT doordacht aanpakken. Voor ondernemers die omarmen wat hen verder brengt. Hierdoor bent u verzekerd van ICT van wereldklasse. Gewoon in de buurt.