Global-e gaat verhuizen!

In deze moeilijke tijd kunnen we gelukkig ook goed nieuws naar buiten brengen! Global-e gaat verhuizen! Ons nieuwe adres wordt Europalaan 5, 5121 DH Rijen.

Een nieuw adres, dezelfde betrouwbaarheid.

Europalaan 5

Sinds 1998 is Global-e gehuisvest aan de Raadhuisstraat in Gilze. Al meer dan 30 jaar groeit de organisatie gestaag en beweegt Global-e mee met de trends en ontwikkelingen in de markt. Het pand in Gilze bleef op een paar kleine verbouwingen na, al die jaren grotendeels hetzelfde en past qua uitstraling inmiddels niet meer bij wat Global-e is en wil laten zien aan de wereld; duurzaam, transparant en toekomstbestendig. Bovendien was er in Gilze geen ruimte meer voor verdere groei.

Op 30 november 2018 is de schop officieel de grond in gegaan en nu circa 1,5 jaar later is het pand grotendeels klaar om in gebruik genomen te worden. We verwelkomen u daarom graag vanaf 23 maart in ons nieuwe kantoor.

Een officiële en feestelijke opening van ons nieuwe kantoor en tweede datacenter volgt op een later tijdstip als we de Coronacrisis met zijn allen achter ons kunnen laten.

We hopen u gauw te zien!