Global-e lanceert nieuwe diensten!

Lancering Cloud24You Next en VoiceSystem UC

Om u nog beter van dienst te zijn dan u al gewend bent van ons lanceert Global-e twee nieuwe diensten: Cloud24You Next als opvolger van het bewezen cloudplatform Cloud24You en VoiceSystem Unified Communications als opvolger van het succesvolle telefonieplatform VoiceSystem.

Cloud24You Next

Cloud24You Next is de opvolger van het bewezen Cloud24You platform en beschikt over de meest courante technologie. Het is dé private cloudoplossing

voor ondernemingen die de hoogste eisen stellen aan veiligheid, schaalbaarheid, en beschikbaarheid.

Cloud24You Next is volledig uitgerust met SSD-storage en biedt dus ook een hoogwaardige oplossing voor ondernemingen die ongekende snelheid nodig hebben. Het platform is ook geschikt voor ondernemingen die graag weten waar hun data terecht komt of hun data in Nederland moeten houden. Cloud24You Next wordt namelijk gehost in het eigen datacenter van Global-e te Rijen.

Bent u op zoek naar de beste private cloud in de buurt? Global-e staat voor u klaar!

VoiceSystem Unified Communications

VoiceSystem UC is de opvolger van de bewezen telefoniedienst VoiceSystem.

U bent met Unified Communications niet meer gebonden aan alleen een fysiek toestel. U kunt met VoiceSystem UC namelijk bellen en gebeld worden op een apparaat wat op dat moment het beste bij u past, ongeacht of u onderweg, thuis of op kantoor bent.

VoiceSystem UC biedt dankzij de slimme software dezelfde gebruikerservaring op uw vaste VoIP-telefoon, iPhone, iPad, Android, Windows en op MacOS, voor een vast bedrag per gebruiker per maand!

Bent u op zoek naar de meest flexibele telefonieoplossing waarbij u controle houdt op de kosten? Global-e staat voor u klaar!

Om de lancering van VoiceSystem te vieren ontvangt u nu hoge kortingen tot wel 50%! Lees hier meer.

Trend Micro

Uw onderneming maakt ongetwijfeld gebruik van het internet. Dit betekent dat uw organisatie dagelijks te maken heeft met de risico’s hiervan. Uw data is veel waard en heeft daarom de beste beveiliging nodig tegen hackers en kwaadaardige programma’s om datagijzeling, gegevensdiefstal en identiteitsfraude te voorkomen.

Global-e zet sinds jaar en dag Trend Micro Security in om uw onderneming optimaal te beveiligen. De dienst is nu uitgebreid met de mogelijkheid om Office 365 te beveiligen. Ook de licentievormen zijn op de schop genomen zodat u met de flexibiliteit die u gewend bent van diensten zoals Office 365 en Cloud24You licenties kan op- en afschalen.

Trend Micro is meer dan 30 jaar wereldwijd toonaangevend op het gebied van IT-beveiliging.

Heeft u een security-vraagstuk? Global-e staat voor u klaar!