Global-e nu ook Microsoft Cloud Platform Silver Partner

Hiermee bevestigt Global-e zijn hoogstaande kennis van en ervaring met Microsoft-oplossingen. Deze specifieke accreditatie is een erkenning van expertise en bewezen resultaten op het gebied van hosting in de cloud. Global-e biedt dergelijke oplossingen aan met de diensten Cloud24You Next en Microsoft Azure.

Microsoft Gold Partner

Uitgebreide kennis en ervaring

Eerder dit jaar heeft Global-e ook de Silver Partner status behaald voor Collaboration and Content. Hiermee bevestigt Global-e zijn hoogstaande kennis en ervaring met SharePoint Online.

SharePoint Online, onderdeel van Office 365, biedt gebruikers een online plek waar ze inhoud, gegevens en nieuws overzichtelijk kunnen bewaren en hieraan kunnen samenwerken.

Tevens is Global-e Microsoft Gold Partner voor MidMarket Cloud Solutions en Datacenter. Deze accreditaties bevestigen wederom de uitgebreide kennis en kunde van Global-e op het gebied van cloudoplossingen.

Deze specifieke accreditaties zijn een erkenning van expertise op het gebied van Office 365, private cloud, virtualisatie en management. Dit stelt Global-e in staat om IT-omgevingen van organisaties te transformeren naar schaalbare en kosteneffectieve oplossingen in de cloud.

Global-e behoort toe tot een select gezelschap van Microsoft partners die beschikken over de hoogste kwalificaties.

Cloud24You Next

Cloud24You Next

Cloud24You Next is dé private cloudoplossing voor ondernemingen die de hoogste eisen stellen aan veiligheid, schaalbaarheid, en beschikbaarheid. Cloud24You Next is uitermate geschikt voor bedrijven die werken met uitzonderlijke bestanden en voor applicaties die op standaard cloudomgevingen niet draaien.

Cloud24You Next is volledig uitgerust met SSD-storage en biedt dus ook een hoogwaardige oplossing voor ondernemingen die ongekende snelheid nodig hebben. Het platform is ook geschikt voor ondernemingen die graag weten waar hun data terecht komt of hun data in Nederland moeten houden. Cloud24You Next wordt namelijk gehost in het eigen datacenter van Global-e te Rijen.

Als u kiest voor Cloud24You Next, beschikt u over een premium ICT-oplossing met efficiënt beheer. U zet een streep door kosten voor aanschaf en onderhoud van servers. U heeft geen omkijken meer naar beveiliging en back-ups. En u kunt vertrouwen op de ondersteuning van experts. Gewoon in de buurt!

Wilt u meer weten over de samenwerking met Microsoft of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met een van onze adviseurs.