Global-e verwelkomt de 5000ste klant!

Global-e bestaat dit jaar maar liefst 30 jaar! Een hele prestatie, echter is dat niet de enige mijlpaal, want Hudson Bar & Kitchen is namelijk de 5000ste klant van Global-e geworden! Deze mijlpaal willen we uiteraard niet aan de aandacht voorbij laten gaan.

Hudson Bar & Kitchen is een jonge, groeiende horecaonderneming met 11 vestigingen. De eerste vestiging van Hudson is in het Statenkwartier van Den Haag geopend in 2009 en is binnen no time een hotspot geworden! Het succes werd daarna uitgerold in de Randstad.

Hudson Bar & Kitchen

Hudson Bar & Kitchen kiest voor Global-e

In de horeca wordt ICT een steeds belangrijkere schakel in de gehele bedrijfsvoering. Voorheen was ICT alleen aanwezig in de backoffice en nu wordt ICT ook in de frontoffice steeds zichtbaarder. Een gemiddelde horecavestiging heeft al gauw een kassasysteem, internet, Wi-Fi, een werkplek en telefonie.

Hudson Bar & Kitchen had voor diverse facetten verschillende leveranciers en dienstverleners. Om de continuïteit van de gehele ICT-omgeving te waarborgen was Hudson continu de samenwerking aan het regisseren tussen alle betrokken partijen. Hudson besteedt de volledige aandacht natuurlijk liever aan de bedrijfsvoering, wat wij bij Global-e niet meer dan logisch vinden! Daarom is er dan ook voor Global-e gekozen.

Global-e begrijpt namelijk dat een ondernemer het liefst zijn tijd besteedt aan de bedrijfsvoering en neemt daarom de regie op zich om alle partijen naadloos samen te laten werken. Dat doet Global-e al 30 jaar met succes.

Hudson heeft tevens gekozen voor CloudVoice en Infrastructure-oplossingen van Global-e waardoor zij zich geen zorgen meer hoeven te maken over hun ICT.

Hudson Bar & Kitchen Zoetermeer

Over Hudson Bar & Kitchen

Hudson neemt je mee op een culinaire trip dwars door de USA. Dit zie je terug in de Amerikaanse food classics op de kaart en een classy, comfy style. De urban en stoere look van de Hudson restaurants doen denken dat je in een hip restaurant in New York bent beland. Staal, hout, chesterfieldbanken, skulls en pop-art muurschilderingen kenmerken de zaak. De sfeer in het restaurant is stoer, warm en easygoing, wat uitnodigt tot lekker lang tafelen. Ook aan de altijd riante bar van Hudson is het heerlijk toeven met cocktails, speciaal biertjes en barbites.

Behalve restaurant zijn de vestigingen Den Haag City Centre, Zoetermeer en Almere perfecte eventlocaties.

Hudson biedt ruimte en arrangementen voor gezelschappen van 10 tot 600 gasten. Vergaderingen, bedrijfsborrels, bruiloften en andersoortige feestjes worden tot in de puntjes verzorgd.

Meer informatie: https://restauranthudson.nl