Global-e wenst u een succesvol 2020 toe!

Global-e wenst u een succesvol 2020 toe!

Januari 2020. De eerste maand van het nieuwe jaar en dit jaar zelfs van een nieuw decennium. Een mooie gelegenheid om vooruit te kijken!

Nieuw kantoor

Dit jaar verhuizen Global-e ICT solutions en Global-e Datacenter naar een nieuw pand, gevestigd op industrieterrein Haansberg in Rijen. Dit pand is van de grond af aan gebouwd en voldoet aan alle nieuwste standaarden. Inmiddels werkt men hard naar de afronding toe. Zoals het er nu naar uitziet betrekken we in het eerste kwartaal van 2020 het pand.

Het nieuwe pand biedt een nieuwe inspirerende omgeving met een imposante uitstraling. De kantoorindeling is transparant wat zorgt voor een nog betere onderlinge samenwerking en communicatie wat ten goede komt voor de algehele dienstverlening richting onze klanten.

Ook niet geheel onbelangrijk; wij hebben straks de lekkerste koffie uit de omgeving. Kom tegen die tijd gerust langs om dit zelf te ervaren!

Als het eenmaal zo ver is dan zullen we dit natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. U hoort nog van ons!

 

Global-e

Groei

Global-e blijft groeiende en om u, als klant, even goed, al dan niet nog beter, van dienst te kunnen zijn, hebben we diverse nieuwe collega’s mogen verwelkomen in de laatste maanden van 2019.
Ook in 2020 verwachten we de groei door te zetten. U zult daarom ongetwijfeld naast de oude vertrouwde Global-e medewerkers nieuwe gezichten zien of nieuwe stemmen horen aan de telefoon.

Een succesvol 2020

Global-e wenst ook u een succesvol 2020 toe!

We helpen u natuurlijk graag om succesvol te blijven en/of succesvoller te worden door het inzetten van de juiste ICT-oplossingen!