• Home > 
  • Nieuws > 
  • Global-e zet groei en verduurzaming voort met de bouw van een nieuw kantoor en tweede datacenter

Global-e zet groei en verduurzaming voort met de bouw van een nieuw kantoor en tweede datacenter

Op 30 november is de bouw officieel gestart van het nieuwe kantoorpand van Global-e ICT solutions en het tweede datacenter van Global-e Datacenter, aan de Europalaan in Rijen.

In het bijzijn van de medewerkers luidden Anita Quirijnen, directie Global-e ICT solutions en Ronald Voermans, directeur Global-e Datacenter, een nieuwe fase van innovatie en verdere groei in. De kernwaarden integrity, security en availability staan hierin centraal.

Nieuwbouw

Global-e ICT solutions levert al meer dan 30 jaar innovatieve ICT-oplossingen aan bedrijven in heel Nederland. Dankzij de specialisatie op het gebied van Cloud-, Voice– en Infraoplossingen kunnen klanten en eigen medewerkers excelleren.

Global-e Datacenter bestaat sinds 2009 en is in rap tempo uitgegroeid tot een belangrijke speler in Zuid-Nederland voor onder andere colocatie. Dit mede dankzij de centrale ligging die dient als belangrijk knooppunt voor glasvezelverbindingen.

Beide bedrijven werken sinds de start van het datacenter geheel onafhankelijk van elkaar en zetten dit vanzelfsprekend voort.

Global-e

De bouw van een nieuw en groter kantoor met tweede datacenter is een belangrijk onderdeel van de strategie van Global-e om verder te groeien en maatschappelijk verantwoord te blijven ondernemen. Het zal namelijk bijdragen aan verduurzaming, een nog hogere mate van kwaliteit alsook meer transparantie van onze dienstverlening”, aldus Ad Hapers.

Global-e

Bijzonder op de nieuwe locatie is het Experience Center waarin Global-e de mogelijkheid biedt om niet alleen zelf maar ook andere bedrijven (uit de regio) presentaties en bijeenkomsten te laten organiseren.

Het Experience Center geeft Global-e ICT solutions en Global-e Datacenter daarnaast de mogelijkheid om de samenwerking met hun bestaande relaties verder te verdiepen. Ook wordt het mogelijk om geïnteresseerde organisaties te laten zien en ervaren wat ICT volgens Global-e te bieden heeft.

Global-e ICT solutions en Global-e Datacenter zetten met de nieuwe locatie dus in op verdere groei, verdere verduurzaming, een nog hogere mate van kwaliteit en transparantie!

Wilt u op de hoogte blijven van de voortgang? Houd dan deze webpagina in de gaten: https://www.global-e.nl/nieuwbouw/