Global-e lanceert licentieshop

Licenties, u heeft ze ongetwijfeld in gebruik. Bijvoorbeeld Microsoft Office voor uw medewerkers, antivirus voor uw computers en servers, back-up voor uw kritische data, enzovoorts.

Uw organisatie is waarschijnlijk ook nog zeer dynamisch. Werkzaamheden veranderen van aard. Medewerkers komen erbij en vertrekken weer. En uw licenties veranderen mee.

Om te voldoen aan wet- en regelgeving is het met regelmaat een uitdaging om uw licenties op orde te houden. Welke licentie gebruikt u nu waarvoor? En hoeveel licenties heeft u daarvoor nodig? Wie heeft er wel en wie heeft er geen licentie nodig?

Naast dat Global-e uw licentiegebruik in kaart kan brengen, bij kan houden en u kan voorzien van advies, heeft Global-e nu ook een licentieshop gelanceerd zodat u eenvoudig de licenties die u gebruikt op- en af kunt schalen, zodat u nooit teveel betaalt en altijd compliant bent. Daarnaast kunt ook aanvullende licenties bestellen.

U hoeft niet eerst te bellen of te mailen met uw accountmanager of met de helpdesk. Uw licentiezaken kunt u vanaf nu online vanaf één plek regelen. Net zo gemakkelijk!

Webshop

Als klant van Global-e maakt u gebruik van een Mcard voor ondersteuning van de helpdesk. Met dezelfde Mcard kunt ook inloggen en bestellen in de licentieshop. U kunt in de Mportal tevens aangeven wie van uw medewerkers nog meer mag bestellen.

Zodra er een bestelling is geplaatst neemt een medewerker van Global-e contact met u op om de bestelde licentie(s) te activeren en eventueel te installeren indien dat nodig is. Ook als u de licentie(s) online opzegt zorgen we ervoor dat dit goed en op tijd geregeld wordt.

Uw accountmanager neemt contact met u op om uitleg te geven over de werking van de shop.

Alles is centraal en met eenvoud geregeld. Een prettige gedachte!