Marcel Maan is Manager Operations bij Global-e

Begin deze maand heeft Bertram van Beers het stokje overgedragen aan zijn opvolger, Marcel Maan. Bij deze willen wij Bertram ontzettend bedanken voor zijn jarenlange inzet als Manager Operations bij Global-e.

Bertram zal zich vanaf nu gaan bezighouden met innovatie, technical consulting, management en special projects. Wij wensen hem veel plezier en succes toe in zijn nieuwe functie als Manager Innovation & Engineering bij Global-e ICT solutions.

“In mijn functie als Manager Operations heb ik heel veel klanten gesproken en altijd prettig samengewerkt. Dit zal ik in de toekomst voortzetten, in een andere rol. Binnen mijn nieuwe functie kunt u mij tegenkomen bij innovatieve projecten. Wilt u meer weten over deze innovatieve projecten? Houd in dat geval de site in de gaten! Bij deze wens ik Marcel veel succes toe!”

En wie is Marcel Maan?
Vanaf nu is Marcel Maan uw aanspreekpunt als Manager Operations. Marcel Maan heeft als teamleider, helpdesk coƶrdinator en als extern engineer ruime ervaring in het leiden van een support afdeling. Wij wensen Marcel Maan veel plezier en succes toe bij Global-e!

“Hallo allemaal!
Graag stel ik mij kort aan u voor. Ik ben Marcel Maan en vanaf nu uw aanspreekpunt als Manager Operations. Mijn passie ligt in het motiveren van mensen en het stroomlijnen van processen.
Binnen Global-e zal ik de focus leggen op klanttevredenheid. Mijn motto: tevreden medewerkers zorgen voor tevreden klanten.
Ik kijk uit naar de mooie samenwerking met u!”

Contactgegevens Marcel Maan – Manager Operations:
Tel: 0161- 88 88 34
M.Maan@global-e.nl

Wilt u Bertram succes wensen en Marcel welkom heten?
Stuur ze een leuke email! De emailadressen zijn B.van.Beers@global-e.nl en M.Maan@global-e.nl

Even langskomen voor een kop koffie mag uiteraard ook!