Nieuwe telefooncentrale van Global-e voor Autotaalglas

Autotaalglas kiest voor een nieuwe telefooncentrale: VoiceSystem van Global-e.

Autotaalglas benaderde Global-e voor een nieuwe telefooncentrale. Zij waren op zoek naar een redundante en veilige telefooncentrale. Redundant zodat deze niet zomaar kan uitvallen. Ook was er de wens om meer inzicht te verkrijgen in het telefoonverkeer, door handige managementrapportages. Andere specifieke eisen waren gericht op flexwerken. Ook vanuit buiten kantoor dient men bij te kunnen springen, bij een groeiend aantal binnenkomende telefoontjes. Inzicht in het telefoonverkeer dient daarom zichtbaar te zijn binnen èn buiten kantoor. Een nieuwe telefooncentrale, klaar voor de toekomst. Dit vond Autotaalglas bij Global-e.

Ken jij Autotaalglas?

Waar ken jij Autotaalglas van? Misschien heb je wel is ruitschade gehad. Dan bel je èn wil je zo snel mogelijk geholpen worden! Snel, vakkundig en vriendelijk. Dat is het doel van Autotaalglas. Ooit begonnen als eenmanszaak, nu een landelijke franchiseorganisatie met 54 vestigingen. Sinds de oprichting in 1986 focussen zij zich op kwaliteit en service. Bij alles wat ze doen. Ze helpen jou zoals ze ook zelf geholpen willen worden. Meer weten over Autotaalglas? Lees hier meer.

Wat hebben wij voor Autotaalglas gedaan?

Global-e beschikt over ‘VoiceSystem’, VoiceSystem is een complete telefooncentrale inclusief keuzemenu, conferentiegesprekken en doorschakeling naar gsm.
Bij Global-e kunnen wij de telefooncentrale customizen. Dit hebben wij ook voor Autotaalglas gedaan. Zo wordt telefonie nog slimmer ingericht. In deze case betekende dit het volgende:

  • De telefooncentrale is dubbel uitgevoerd, inkomende en uitgaande telefoon blijft altijd werken door deze dubbele, redundante uitvoering.
  • Ondersteuning van de telefooncentrale door implementatie van software voor verschillende management rapportages. Zo is een betere coaching en sturing mogelijk wat zorgt voor meer efficiency in het callcenter.
  • Een online user interface, collega’s kunnen overal online de status van het callcenter zien. Zijn er veel inkomende telefoontjes? Dan spring ik even bij! Deelnemen aan het callcenter kan ook vanuit buiten kantoor.

Is VoiceSystem ook iets voor u?

Bent u op zoek naar een telefooncentrale die klaar is voor de toekomst?

Bij Global-e is uw telefooncentrale veilig ingericht:

  1. Security is één van onze kernwaarden.
  2. Telefonie is infrastructureel en technisch volledig gescheiden van het datanetwerk, daardoor is onze telefonie niet alleen veiliger, maar ook betrouwbaarder.
  3. Telefonie is niet rechtstreeks benaderbaar vanaf het publieke internet.

Bekijk hier de productpagina van VoiceSystem.

Meer weten? Neem direct contact op met één van onze experts:

Heeft u onze korte film over onze telefonie oplossingen al gezien?