Tijdelijke actie: Hoge korting op VoiceSystem UC!

Eindelijk is hij er! Voicesystem Unified Communications, de nieuwe telefooncentrale van Global-e. En om dat te vieren geven we de komende maanden korting op de beste telefooncentrale van dit moment!

U hoeft niet meer te investeren in een fysieke telefooncentrale. De telefooncentrale staat namelijk in de cloud van Global-e en is ondergebracht in het eigen datacenter te Rijen. Daardoor kan uw telefooncentrale eenvoudig meegroeien met uw organisatie. Veilig en gewoon in de buurt.

Met een telefooncentrale in de cloud betaalt u simpelweg een vast bedrag per gebruiker per maand. U heeft ook geen omkijken meer naar onderhoud. Bereikbaar zijn was nog nooit zo makkelijk!

De actie werkt als volgt:

Als u beslist om in juli over te stappen naar VoiceSystem UC ontvangt u maar liefst 50% korting op de gebruikerslicenties! Deze korting is geldig zolang u de telefooncentrale bij Global-e afneemt. De korting geldt ook voor aanvullende gebruikerslicenties mocht uw onderneming groeien.

Beslist u in augustus dan zijn dezelfde voorwaarden van toepassing, alleen is de korting 40%. Als u in september beslist, dan is de korting 30%, in oktober is de korting 20% en in november is de korting nog 10%.

Wees er dus snel bij en profiteer van deze geweldige lanceringsactie!