Noodstroom

Stroomstoring

Vorige week donderdag had een groot deel van Brabant te kampen met een flinke stroomstoring. Het treinverkeer lag plat, in ziekenhuizen werden diverse operaties uitgesteld en de attracties in de Efteling stonden stil, om maar wat voorbeelden te geven.

Een stroomstoring kan ook schade aanrichten aan uw ICT-omgeving als u geen noodstroomvoorziening in gebruik heeft. Denk aan niet opgeslagen bestanden die verloren gaan alsook computersystemen die na het plots uitvallen niet meer aangaan. Omdat ICT ingezet wordt als middel om de eigen bedrijfsdoelstellingen te behalen zorgt een stroomstoring voor het lamleggen van uw activiteiten met kostenderving als gevolg.

Via dit bericht willen we u erop attenderen dat adequate noodstroomvoorziening daarom van cruciaal belang is.

Elektriciteit

UPS
Een Uninterruptible Power Supply, ookwel UPS, zorgt ervoor dat uw ICT-omgeving (grotendeels) van stroom voorzien wordt bij een stroomuitval zodat de apparatuur netjes uitgezet kan worden zonder gegevensverlies, of misschien wel om de stroomstoring te overbruggen zodat u ‘gewoon’ verder kunt werken. Daarbovenop verlengt een UPS ook de levensduur van uw apparatuur doordat deze ook de lijn filtert op oneffenheden zoals piekspanning. Global-e heeft oplossingen van APC voor zowel uw serverruimte als voor uw werkplekken.

Cloud
Global-e heeft de nodige voorzieningen getroffen om een flinke stroomstoring te overbruggen. Global-e biedt met onder andere Cloud24You Next een continuïteitsgarantie van 99,9%!

Wilt u dat wij uw noodstroomvoorziening onder de loep nemen, aangevuld met een vrijblijvend advies? Neem dan contact op!