Officieel verhuisbericht Global-e ICT Group

Global-e ICT Group is verhuisd naar Rijen!

Na ruim 30 jaar is Global-e verhuisd van Gilze naar Rijen. Na een lange voorbereidingsperiode betrokken de bedrijven van de Global-e ICT Group onlangs de nieuwbouw aan de Europalaan 5 te Rijen. “Door de realisatie van deze plannen zet Global-e als innovatieve ICT aanbieder een volgende stap op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen en de mogelijkheid
verder te groeien” aldus oprichter en eigenaar Ad Hapers. Het nieuwe pand biedt de mogelijkheid bezoekers op een transparante manier te laten zien wat Global-e allemaal kan betekenen op het gebied van zakelijke ICT. “Een visitekaartje wanneer je het bedrijventerrein oprijdt” volgens voorbijgangers!

De Global-e ICT Group bestaat uit ICT solutions, Datacenter en Information Security & Privacy. Zij ondersteunen zakelijke klanten op het gebied van Cloud, Voice, Infra en ICT colocatie.

De filosofie van Global-e is dat ondernemers willen ondernemen en zich niet moeten te hoeven verdiepen in bijvoorbeeld zakelijk internet, telefonie of het optimaal opslaan van data. In deze tijd, waar de digitale informatie uitwisseling sneller stijgt dan ooit, en waar het daarbij zichtbaarder wordt dat ICT snel, handig en veilig moet werken blijkt de kracht en impact van de Informatie en Communicatie Technologie. Voor een optimale en efficiënte inrichting hiervan is Global-e er met ruim 30 jaar ervaring. Zij leveren maatwerk ICT oplossingen voor vele MKB bedrijven in de regio, en bieden met hun Datacentra optimaal ingerichte colocatie voor de grote spelers.

Global-e staat samen voor drie kernwaarden: integriteit, veiligheid en beschikbaarheid. Deze waarden resulteren in een vertrouwd klantenbestand. “Hierdoor kunnen bedrijven hun
gehele ICT inrichting aan ons overlaten, met de mogelijkheid tot 24/7 support” aldus Ad Hapers, directeur van Global-e ICT solutions.

De nieuwbouwlocatie huisvest ook het nieuwe 2e datacenter van Global-e. “Het bestaande datacenter aan de Haansbergseweg was nagenoeg vol dus deze uitbreiding komt op het juiste moment” aldus Ronald Voermans, directeur van Global-e Datacenter. In het nieuwe pand is ook het Global-e Experience Centre gevestigd.

Experience center Global-e laat graag persoonlijk zien welke oplossingen kunnen aansluiten bij de wensen en plannen van bedrijven. Onder het genot van een hapje en een drankje kun je hier de wereld van
Global-e beleven, maar ook andere bedrijven kunnen gebruik gaan maken van dit Experience Centre waarbij ze hun eigen expertise kunnen presenteren aan gasten. Op deze manier wordt de mogelijkheid gecreëerd om de samenwerking met bestaande relaties te verdiepen en biedt het de gelegenheid om geïnteresseerde partijen te laten zien wat Global-e allemaal in huis heeft. Je bent welkom!

De officiële opening wordt door de uitbraak van het Corona virus op een later moment feestelijk gevierd.