Onthulling nieuwe Team-uitrusting

Afgelopen vrijdag hebben Ronald Voermans (directeur van Global-e Datacenter) en Armand van der Smissen (teamcoördinator) in besloten gezelschap de nieuwe uitrusting van hardloopteam ‘Team Global-e’ onthult.

Team Global-e heeft door de jaren heen dankzij de behaalde successen zich geprofileerd als topteam. De naam Global-e staat dan ook synoniem voor hardlopen.

Omdat Team Global-e inmiddels zo een begrip is, vindt Global-e het tijd voor meer naamsbekendheid van de organisatie zelf. Daarom heeft het logo van Team Global-e plaatsgemaakt voor het bedrijfslogo van Global-e ICT solutions en Datacenter op de kleding.

De kleding zal voor het eerst gedragen worden tijdens de Tilburg Ten Miles op 1 september.

Onthulling shirt

Over Team Global-e

Team Global-e geeft atleten wind in de rug. Wedstrijden beginnen en eindigen in de Global-e bus, waar hardlopers zich voorbereiden en ontspannen. Achter Team Global-e staan twee bedrijven: Global-e Datacenter en Global-e ICT solutions.

Zij steunen het hardlopen in de regio, omdat het een toegankelijke sport is waar velen een sportieve uitdaging in vinden. Naast het hardloopteam, sponsoren Global-e ICT solutions en Global-e Datacenter ook Atletiekvereniging Spiridon in Rijen en het Regio13 weg- en crosscircuit in Midden Brabant.

Als u Team Global-e atleten in actie wilt zien, dan bent u altijd welkom als toeschouwer. De hardloopevenementen van de komende periode zijn:

01-09-2019 Tilburg Ten Miles – Tilburg

15-09-2019 Marathon Hilvarenbeek – Hilvarenbeek

21-09-2019 Rondje Rijen – Rijen

28-09-2019 5 van Bavel – Bavel

06-10-2019 Singelloop Breda – Breda

27-10-2019 Herfst Marathon – Etten Leur