Stap vóór juli 2018 over naar HTTPS

Vanaf juli 2018 wordt een http website in Chrome, de webbrowser van Google, gemarkeerd als ‘niet veilig’. In het eerdere nieuwsbericht ‘Beveilig uw website met een SSL certificaat’ bent u hierover al geïnformeerd. Graag informeren wij u over de huidige status.

Een veiliger WWW
Google is druk bezig met het veiliger maken van het web. Daarom zal Chrome vanaf juli van dit jaar websites zonder veilige verbinding (HTTP) markeren als onveilig.

Omdat Chrome één van de meest gebruikte browsers is, verdient het de aanbeveling om op uw site zo snel als mogelijk HTTPS te implementeren. Dit bereikt u door te kiezen voor webhosting inclusief een SSL-certificaat. Met een HTTPS verbinding zijn de processen en communicatie tussen uw site en de bezoeker versleuteld en daardoor een stuk veiliger. Naast dat dit veiliger is, worden HTTPS-sites beter beoordeeld door Google in de zoekresultaten. Een HTTPS-site zorgt meteen voor betere organische zoekresultaten.

Webhosting standaard inclusief SSL-certificaat
Global-e staat voor u klaar! Wij bieden nu een webhosting pakket aan, standaard inclusief SSL. Meer weten over de verschillende opties voor webhosting? Lees hier meer.

Of neem meteen contact op.