Team Global-e op volle kracht!

Erik van der Heijden sluit zich aan bij Team Global-e en is daarmee de hekkensluiter. Team Global-e is met 19 atleten namelijk weer op volle kracht!

Team Global-e geeft atleten wind in de rug. Wedstrijden beginnen en eindigen in de Global-e bus, waar hardlopers zich voorbereiden en ontspannen.
Achter Team Global-e staan twee bedrijven: Global-e Datacenter en Global-e ICT solutions.

Zij steunen het hardlopen in de regio, omdat het een toegankelijke sport is waar velen een sportieve uitdaging in vinden. Naast het hardloopteam, sponsoren Global-e ICT solutions en Global-e Datacenter ook Atletiekvereniging Spiridon in Rijen en het Regio13 weg- en crosscircuit in Midden Brabant.

Over Erik

Erik is begonnen als voetballer. Toen hij 10 jaar was kwam hij erachter dat hij het rennen met en naar de bal het leukste vond. Hij besloot toen om te starten met duursporten. Met name duatlons en triatlons. Hij heeft in zijn junior-jaren deel uitgemaakt van de Nederlandse selectie en heeft aan EK’s en WK’s deelgenomen.

Toen Erik afgestudeerd was is hij zich verder gaan focussen op alleen het hardlopen en dan met name op de 5km en 10km afstanden. Deze lijn trekt hij door bij Team Global-e!

Erik van der Heijden

Team Global-e heet Erik daarom van harte welkom en wenst hem en de andere atleten heel veel succes in het komende sportjaar.

Wilt u Erik en de andere Team Global-e atleten in actie zien, dan bent u altijd welkom als toeschouwer.  De hardloopevenementen van de komende periode zijn:

24-02-2019 Rico Salvettiloop – Moergestel

02-03-2019 Kruikenloop – Tilburg

10-03-2019 Attilarun – Tilburg

17-03-2019 Drunense Duinenloop – Drunen

31-03-2019 Rondje Vrachelen – Oosterhout

10-04-2019 Leemputtenloop – Rijen

14-04-2019 Voorjaarsloop Goirle – Goirle

20-04-2019 Vennenloop – Oisterwijk

Zie ook: https://teamglobal-e.nl/wedstrijdagenda/