Trots op de nieuwe site van Global-e Datacenter

Global-e Datacenter B.V., opgericht door directeur Ronald Voermans, lanceert een nieuwe website: global-datacenter.nl
Als Global-e ICT solutions B.V. zijn wij trots op het resultaat!

Het Global-e Datacenter is gevestigd op de Haansbergseweg 12 te Rijen, een centrale locatie in Zuid Nederland. Het datacenter beschikt over razendsnelle verbindingen en een deskundig team. Bij Global-e Datacenter plaats je je servers, je apparatuur en data op een veilige, ruime en koele plaats. Onlangs lanceerde Global-e Datacenter ook haar nieuwe website: global-datacenter.nl

Ronald Voermans, directeur Global-e Datacenter: “Wat er in je rack gebeurt, regel je zelf. Aan ons de taak om alle voorzieningen daaromheen gesmeerd te houden. Altijd up & running, alles redundant, alles onder controle – dat is voor ons business as usual (global-datacenter.nl).”

Global-e Datacenter beschikt over een ‘triple check security’. Kortgezegd betekent dit dat alleen jij 24/7 bij je rack, je data en je gegevens kan. Anderen kunnen dit niet. Je kunt bij het datacenter terecht voor colocatie van je servers en voor een colocatie van je back-ups. Ook kan het datacenter fungeren als uitwijklocatie, zo staat data veilig op een extra locatie. De ideale oplossing voor klanten die elk risico, hoe klein ook, uit willen sluiten.

Connect nu naar de nieuwe website: global-datacenter.nl