Wederzijds vertrouwen: de basis van een jarenlange partnership

Trobas Gelatine B.V. produceert hoogwaardige gelatine voor de levensmiddelen- en farmaceutische industrie. Het natuurlijke en veelzijdige product gelatine wordt gewonnen in een moderne productieomgeving te Dongen. Met een export naar meer dan dertig landen, heeft Trobas Gelatine B.V. continuïteit en zekerheid hoog in het vaandel staan. Met een partnership van ruim 15 jaar, hebben zij dit vertrouwen gevonden in Global-e ICT solutions.

Bij Trobas Gelatine wisten ze dan ook wat ze zochten in een IT leverancier: een partner. Ruim 22 jaar geleden kreeg Trobas Gelatine contact met Global-e contact omdat zij toentertijd kantoorautomatisering kon leveren. Al jaren deed de Dongense organisatie dit in-house, maar deze groeide dusdanig, dat de focus van de rol van de medewerkers veranderde. Er was intern geen tijd meer om alle ballen hoog te houden. Omdat Trobas precies wist wat het nodig had en aan welke eisen deze IT leverancier moest voldoen, was het nog best een zoektocht. Nadat de gelatine-specialist vervolgens in contact kwam met Global-e ICT Solutions, wisten zij dat ze een betrouwbare sparringpartner hadden gevonden. Richting hun klanten biedt Trobas uitsluitend kwaliteit, dit verwachten zij ook van hun leveranciers.

Filosofie

In de loop der jaren is de dienst van kantoorautomatisering uitgebreid. De automatisering stond volledig on premise, maar is compleet vervangen of vernieuwd, mede vanwege de centrifugetrillingen die vanuit de gelatine fabriek kwamen en behoorlijk wat harde schijven lieten sneuvelen.
Trobas groeide en zo ook diens behoefte aan veilige IT voorzieningen: Een private cloud omgeving volgde, managed WiFi,  inclusief een veilig telefonie netwerk in de vorm van Unified Communications.

“Trobas staat voor innovatie en is toekomstgericht, wij hebben een filosofie die anders is ten opzichte van concurrenten. Alles wordt zelf gedaan, met eigen onderhoud en programmeurs. Wij schrijven zelf de programma’s die in de fabriek draaien. Elke dag wordt dit weer beter dankzij verzamelde data. Het is voor ons gewoon een hele zorg minder dat je weet dat je IT goed ingeregeld is. Een duurzame oplossing die goed werkt. ” – aldus Nick Smeets, Hoofd Technische Dienst Trobas Gelatine B.V..