Wijziging Telecomwet: stap nu over naar VoiceSystem van Global-e

Door een wijziging in de Telecomwet is het voor zakelijke abonnees een stuk eenvoudiger om over te stappen naar Global-e. Er is een einde gekomen aan het stilzwijgend verlengen van bestaande zakelijke contracten met telecomaanbieders. Na afloop van uw contractperiode kunt u uw telecomdiensten voortaan per maand kosteloos opzeggen.

VoiceSystem van Global-e
Deze nieuwe wet biedt u de kans om snel aan de slag te gaan met de ultieme telefooncentrale van Global-e ICT solutions. Met VoiceSystem beschikt u over alle denkbare voorzieningen, zoals een keuzemenu, conferentiegesprekken en doorschakeling naar gsm.

Welke andere provider kan uw telefonie-oplossing customizen?
Onze engineers kunnen u helpen om uw telefonie slimmer in te richten. Denk aan het voordelig routen van internationaal belverkeer, het koppelen van uw CRM en het integreren van vast en mobiel.

Voordelen van VoiceSystem in de cloud
Met een cloud-centrale betaalt u simpelweg een vast bedrag per aansluiting per maand. U hoeft niet te investeren in de aankoop van een telefooncentrale en u heeft geen omkijken naar onderhoud.

Voordelen van VoiceSystem op locatie
Voor grotere bedrijven kan een telefooncentrale op locatie juist een betere oplossing zijn. De kosten voor aanschaf en onderhoud verdient u dan makkelijk binnen de levensduur van de centrale terug.

Wilt u meer weten over VoiceSystem? Bekijk hier de productpagina.

Of neem direct contact op met één van onze experts: