Zorgeloos werken met Acronis Back-up Cloud

Wat is Acronis Back-up Cloud? Hier maakt u back-ups mee én kan u data synchroniseren. In dit nieuwsbericht leest u wat de verschillen en voordelen zijn van een back-up en van synchronisatie van uw bedrijfsgegevens.

Back-ups
Met Acronis Back-up Cloud maakt u back-ups van uw data. Een back-up is een kopie van uw data op een andere locatie. Deze kopie blijft voor een bepaalde tijd bewaard. Hiermee kunt u dus terug in de tijd om oude bestanden terug te halen.

Synchronisatie
Bij synchronisatie spiegelen verschillende locaties zich aan elkaar. Dat werkt sneller, maar brengt ook meer risico’s met zich mee. Als u een bestand wist, verdwijnt het van beide locaties.

 

Acronis: Cloud back-up én synchronisatie
Met Acronis beschikken we over uiterst betrouwbare tools voor backup en synchronisatie speciaal ontwikkeld voor het MKB. Hiermee beschermen we uw data tegen grote calamiteiten en kleine onzorgvuldigheden. Hoe u ook wilt werken, uw bestanden zijn veilig, daar zorgen wij voor.

Zekerheid zonder omkijken
Met het gereedschap alleen bent u er niet. Het gaat erom dat u de tools van Acronis ook goed gebruikt. Onze experts configureren uw oplossing en controleren met u de eerste kopie (back-up). Desgewenst blijven we de back-up processen monitoren (System Control Backup abonnement).

Voordelen

  • Uw data veilig opgeslagen buiten uw bedrijf
  • Flexibele data opslag: groeit met uw organisatie mee
  • Management dashboard voor perfect inzicht in uw backup
  • Back-up zonder omkijken, geen gedoe meer met tapes

Meer weten? Bekijk hier de productpagina over Acronis.