• Home > 
  • Shared Computer Activation voor Microsoft 365

Shared Computer Activation voor Microsoft 365

Bij Global-e is het mogelijk om Microsoft 365 te integreren in uw bestaande omgeving op lokale computers en smartdevices. Dit is mogelijk door ‘Shared Computer Activation’.

Met Shared Computer Activation (SCA) kunt u Office documenten opslaan op Microsoft Azure, Cloud24You en Cloud24You Express.

Meest gestelde vragen over Shared Computer Activation (SCA)

Wat is Shared Computer Activation (SCA) voor Office 365?
Shared Computer Activation (SCA) is een programma van Microsoft. SCA staat toe dat Office 365 geïnstalleerd kan worden op verschillende devices. Daarnaast zorgt SCA dat gebruikers van andere cloudplatformen ook toegang krijgen tot Microsoft 65. Microsoft 365 biedt licenties per gebruiker en SCA zorgt dat gebruikers van andere cloudplatformen gebruik kunnen maken van Microsoft 365. Wanneer SCA wordt geïmplementeerd, ondersteunt Microsoft 365 verschillende Remote Desktop Services (terminal servers). Een tijdelijke oplossing om het product op verschillende devices te installeren, door middel van Microsoft Installer (MSI) software, is daardoor niet meer nodig.

Welke Office-versies ondersteunen Shared Computer Activation?
SCA is mogelijk bij Microsoft 365 ProPlus, Project voor Microsoft 365 en Visio Pro voor Microsoft 365. Alle Microsoft 365 enterprise versies, zoals 365 ProPlus, Project voor 365, of Visio Pro voor 365, zijn in staat om Shared Computer Activation gebruiken.

Wat zijn de voordelen van Shared Computer Activation voor Microsoft 365 ProPlus, Project voor Microsoft 365 en Visio Pro voor Microsoft 365?
Het grootste voordeel van SCA is dat het u keuze en flexibiliteit biedt. Met SCA kunt u gebruik maken van de bestaande Microsoft 365 licenties, wanneer u werkt in de cloud middels Cloud24You, Cloud24You Express of Microsoft Azure.

Werk samen met Global-e en profiteer van SCA voor Microsoft 365. Global-e is een erkende SCA partner bij Microsoft. Wij zorgen dat Microsoft 365 draait op uw gekozen cloud-infrastructuur, zoals Microsoft Azure, Cloud24You of Cloud24You Express

Neem contact met ons op om meer te leren over Shared Computer Activation.

Met Microsoft 365 wordt bedoeld: Microsoft 365 ProPlus, Project voor Microsoft 365 en Visio Pro voor Microsoft 365.