Ervaart u een storing in onze dienstverlening? Als u een actuele melding ziet staan, dan weet u dat we op de hoogte en aan het werk zijn. We laten op deze pagina weten wanneer de dienstverlening weer optimaal draait.

Geen relevante melding? Bel 0161 – 888890.

Actuele meldingen

Op dit moment zijn er geen storingen

Recent opgelost

 • Storing | Verstoring netwerk | woensdag 20 mei, 12:08 uur

  Op dit moment ervaren wij een storing op ons netwerk waardoor u mogelijk geen verbinding kunt maken met uw cloud omgeving of bepaalde diensten binnen uw cloud omgeving niet beschikbaar zijn. De oorzaak is geïdentificeerd en de oplossing wordt momenteel toegepast.

  Update 20 May, 12:47 - De verstoring op het netwerk is verholpen.

 • Onderhoud | Onderhoud in de nacht van 13/5 op 14/5 tussen 01:00 en 04:00 | maandag 11 mei, 10:24 uur

  In nacht van woensdag 13 mei op donderdag 14 mei van 01:00 tot 04:00 gaat Global-e onderhoud uitvoeren op componenten binnen het Cloud24You Express platform.
  De werkzaamheden zullen impact hebben op de verbindingen naar de Cloud24You Express omgevingen. Deze zullen gedurende het onderhoud binnen bovenstaand tijdvak niet beschikbaar zijn. Uiteraard streven wij ernaar om de impact tot een minimum te behouden.

  Op het moment dat u vragen of problemen heeft naar aanleiding van de geplande onderhoudswerkzaamheden kunt u te allen tijde contact opnemen met onze Support Engineers op nummer: 0161-88 88 90.

  Update 14 May, 07:29 - Het onderhoud is succesvol afgerond.

Over de meldingen

Als uw probleem in een melding vernoemd wordt, kunt u er zeker van zijn dat wij aan een oplossing werken. Ook ‘s nachts, bij Global-e staat altijd een engineer standby. Contact opnemen met de helpdesk is alleen nodig als u problemen ervaart die hierboven niet vermeld staan.

 

Storing – Een onverwacht probleem dat een applicatie of verbinding hindert.
Onze engineers zoeken uit wat er aan de hand is en lossen het probleem zo spoedig mogelijk op.

 

Onderhoud – Geplande werkzaamheden waarvoor applicaties of verbindingen tijdelijk onderbroken moeten worden. Hierover informeren wij u per e-mail.