Maak het ze niet te makkelijk

Het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC), onderdeel van het Ministerie van Justitie en Veiligheid, is het centrale informatieknooppunt en expertisecentrum voor cybersecurity in Nederland. Ook informeert de organisatie hoe je veilig online kunt zijn, lees in dit blogbericht alle details!

Lees meer

Samenwerken met Office 365

Met Office365 biedt Microsoft een volledige reeks applicaties en tools om goed samen te kunnen werken binnen een organisatie, een afdeling of een team van diverse disciplines.

Lees meer

Wat is two-factor authenticatie?

Onheil nadert, Acronis beschermd! (foto)

Onlangs deelde Global-e een beknopte AVG checklist. Punt 5 uit deze checklist gaat over een wachtwoordenbeleid. In dit blogbericht gaan wij hier nader op in en leggen we het begrip ‘two-factor authenticatie’ uit.

Lees meer

Wat is een DDoS-aanval?

Vraag een marketeer om DDoS-aanvallen uit te leggen en je krijgt een minder technisch, maar hopelijk begrijpelijk verhaal. Verschillende nieuwsbronnen melden dat de dreiging op DDoS aanvallen nog steeds toeneemt. Ook het netwerk van Global-e heeft hinder ondervonden van DDoS-aanvallen. Bij deze licht ik u dit graag kort toe.

Lees meer

SSL en de bescherming van privacygegevens

De Wet bescherming Persoonsgegevens (Wbp) wordt in mei 2018 opgevolgd door de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Deze nieuwe Europese privacywet is opgesteld om gegevensbescherming in de Europese Unie te reguleren. In dit blogbericht van Laetitia van Rijsbergen lees je wat dit betekent voor jouw http-site.

Lees meer

Het belang van een goede antivirus oplossing

Goed nadenken over welke websites je bezoekt, welke programma’s je installeert en welke e-mails legitiem zijn, voorkomt een heleboel ellende. In dit blogbericht van René van Seeters lees je dat je naast je gezonde verstand, ook nog steeds een goede antivirus oplossing nodig hebt..

Lees meer

KPN stopt met ISDN

We riepen het al een aantal jaar, maar nu komt het einde van ISDN officieel in zicht. Vanaf 10 mei 2017 start KPN actief met het uitfaseren van ISDN en analoge lijnen.

Lees meer

Naast spookvacatures nu ook ‘dubieuze sollicitanten’

Met spookvacatures worden werkzoekenden regelmatig op een verkeerd spoor gezet: de banen blijken eenvoudigweg niet te bestaan of zijn al lang vergeven. Nu doet zich een nieuw fenomeen voor, namelijk ‘dubieuze sollicitanten’. Eigenlijk een beetje het omgekeerde verhaal.

Lees meer

Direct antwoord
Een dringende vraag?Bel 0161-888888, of:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Direct antwoord